У ФОКУСУ

Наши блогери

Интернет сапутници

 

 

Пратите нас

У функцији корисника

У нашем реалном окружењу расте број предузетника (тзв. мале или услужне привреде) који адекватно корсте велике могућности које пружају Интернет, сајтови и пласман понуде услуга на друштвеним мрежама. Такође, међу њима има и оних који у сарадњи са ИТ предузетницима умеју да нађу баланс између информативног, функционалног, и ажурног Интернет присуства. Један од примера је мрежни наступ система http://www.podizacistakla.rs - http://www.servis-sreckovic.com/ и ИТ радиони-це http://www.iizradasajtova.com,

Највећи квалитет овог Интернет наступа и понуде је у директној комуникацији и информацији заснованој на класичних 5 питања: КО - ШТА - ГДЕ - КАКО - КАДА и илустрованим путањама ( фотографије и ГУГЛ апаратима)  на проналажењу одговора на већину питања због којих се посећује ова Интернет дестинација. 

Врло су јасно наведене услуге, њихов таксативни опис (без сувишних фраза и информација) реалне фотографија са корисничким ракусом које потенцијалном кориснику пружају прилику за перцепцију проблема - потребе због којхе је посетио сајт, али и директну комуникацију ( е пошта, фиксни и мобилни телефон) , графичку локацију преко ГУГЛ мапе и инфромацију у реалном времену о статусу радног времена.

Услуге су подељене по категоријама корисника, а интерактивност и међусобна увезаност сајтова http://www.podizacistakla.rs и http://www.servis-sreckovic.com, кориснику штеде празан ход и недоумице.

Посебан квалитет представљају фотографије које су у функцији пред дијагностике и демистификације радова ( што у нашим условима често није пракса).

Галерија сајта је јасна и прегледна и уклапа се у начело о 3 корака до свих информација.

Утисци корисника ( мада нису у пуној мери ажурни) квалитет је више функционалности сајта, што више говори о добро постављеном пројектном задатку, него о његовој реализацији.

Добро и сврси сходно постављени линкјови ка страницама на друштвеним мрежама имали би још ефектнију функцију када би у повратном смеру били агресивнији и ажурнији, ипак... Радује овакав приступ Е понуди предузетничких  услуга који је у сваком случају одраз инвентивног менаџмента и модерног начина приступа послу.